Onze specialisten

1

Specialisten

Fildreily

Als klein meisje ben ik opgegroeid in de wereld van de schoonheid. Mijn familie had een kapperszaak en als 10 jarige stond ik met de bezem in handen te dagdromen over krulspelden en haarspray. In mijn tienerjaren probeerde ik het geziende te dupliceren bij mijn nichtjes en vriendinnetjes. Met 18 jaar ben ik tijdens mijn vakantie in mijn moederland in plaats van luieren 6 weken lang op haar cursus geweest. En toen wist ik het zeker. Als ik later groot wordt ik een : kapster. Na jarenlang ervaring in verschillende salons wilde ik mij vrij voelen in mijn visie en doelen. En toen werd Cielo geboren. Dat betekent in het spaans: Hemel. Dat heeft voor mij als betekenis dat the sky the werkelijke limit is.

Behandelingen: haar, nagels & spa
2
Stephanie

Geen enkele hoeveelheid fysieke schoonheid zal ooit zo waardevol zijn als een mooi hart, toch is fysieke schoonheid goed voor je ziel. Door een grote interesse in de artistieke wereld, beauty en wellness heb ik afgelopen 17 jaar opleidingen gevolgd om mij te helpen vrouwen hierbij te begeleiden. Het is een voldoening voor mij om jou te adviseren en mooi te laten voelen van binnen en van buiten. Weet je dat ik vooral nog blijer word als ik model knippen en haarkleuring geboekt ziet staan?

Behandelingen: haar & nagels
2
3
Leonora

Sinds mijn jongere jaren heb ik al interesse gehad in de beauty wereld. Zo vond ik het altijd leuk om naar verschillende beauty filmpjes te kijken en blogs te lezen en was ik altijd bezig met make-up en het verfraaien van mijn nagels. Enkele jaren geleden heb ik er voor gekozen om mijn passie weer op te pakken. Ik ben mij meer gaan verdiepen in kunstnagels (acryl) en pedicure. Wat ik het leukste vind aan nagelstyliste zijn, is dat ik mijzelf blijf ontwikkelen en elke dag weer een glimlach tover op de gezichten van mijn klanten. Dit doe ik tot de dag van vandaag met alle plezier. Dus wil jij ook mooie verzorgde nagels en voeten aarzel dan niet en boek je afspraak!

Behandelingen: nagels & spa